p079

Avon Ağustos Kataloğu 2013 Mobil İnceleme

Yaza özel çarpıcı fırsatların ve yeniliklerin yer aldığı Avon Ağustos kataloğu 2013, yine tüm Avon satış danışmanlarının ve Avon ürünleri kullanıcılarının beklentilerini karşılamaya hazır. Öncelikle kataloğun yeni üretilmiş ve ilk defa müşterilere sunulan ürünler bakımından zengin olduğunu belirtelim.

Katalogdaki Yenilikler Neler?

Avon kataloğu bu ay, ilk defa Avoncuların beğenisine sunulan kokular ve rujlar başta olmak üzere makyaj ürünleri, deodorantlar ve duş jelleri ile zenginleştirilmiş durumda. Ve bu yeni ürünlere Avon Ağustos kataloğu 2013 ile tanıtım fiyatına sahip olma imkanı sunuluyor. Avon‘un ürettiği bu yepyeni kaliteli ürünleri herkesten önce denemek için kataloğumuzu incelemenizi öneririz.
“Yaz güzelliğinin vazgeçilmezleri” başlığı altında yine sizlere çeşitli ürünler sunulmuş durumda. Yazın büyüleyici bir güzelliğe sahip olmak şimdi çok kolay. Yaz güzelliği için vazgeçilmez ürünlere Avon Ağustos kataloğu 2013 vasıtasıyla çok avantajlı fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Deneme Boyu Avon Fondötenleri

Malumunuz fondöten rengi tutturmak oldukça zor bir iştir. Siz de bu konuda zorlanan hanımlardansanız bu katalogda tam size göre birşeyler var; deneme boyu fondötenler! Avon Ağustos kataloğu 2013‘de deneme boyu fondötenler yalnızca 1 TL’den size geliyor. Denemeden almayın! Yazın çantanızda kolayca taşıyacağınız  deneme boyu fondötenleri kaçırmayın. Kataloğu…

avon ağustos kataloğu 2013

e-katalog sayfası Tüm kataloglar burada!

online katalog
Son 3 Yayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir